Stenkusten – en matvandring i Skumtimmens landskap


395:- Pris per vuxen person. 56
Guidade matvandringar på Öland – en kulinarisk upplevelse för kropp och själ.

Följ med på en kort guidad matvandring i Skumtimmens landskap

Ni vandrar tillsammans med en kunnig och engagerad guide mellan olika vackra platser längs Ölands dramatiska stenkust. Under vandringen berättar guiden om traktens natur- och kulturhistoria och om det gastronomiska Öland och bjuder på smakprov av öländska läckerheter som dukas upp i naturen. Allt är närproducerat.

”Matvandring i Skumtimmens landskap” är en kortare matvandring där vi bjuder på öländska smaker med berättelser och skrönor. Vandringen utgår från skurkvarnen i Jordhamn som ligger vid kusten några kilometer norr om Sandvik på nordvästra Öland.

Mat och dryck som bjuds kommer från Öland. Nästan allt som står på menyn hittar du bara här på Öland, sällan i vanliga matbutiker. Matvandringen är en hälsosam och berikande upplevelse för kropp och själ. Du känner dofterna, hör fågelkvittret och njuter av den höga himlen och närheten till havet.

Information
Vandring: Ca 3 kilometer med start vid skurkvarnen i Jordhamn.
Tidsåtgång: Ca 2 timmar inklusive matstopp.
Klädsel: Bekväma vandringsskor och kläder efter väder.
Terrängen är ganska lätt att vandra i. Turerna är INTE handikappanpassade.

Väder- och avbokningsgaranti!
Jag garanterar att ni alltid, om ni önskar, får inbetalda pengar tillbaka om arrangemanget ställs in. Om ni själva skulle få förhinder och avbokar via telefon 076 212 90 17 senast 48 timmar före arrangemanget betalar jag tillbaka inbetalda pengar minus 10% i administrationsavgift.

Pris och bokning
Ordinarie: 395 kronor inklusive moms.
Barn: 7–12 år i vuxens sällskap 250 kronor inklusive moms.
Boka aktivitet gör ni enkelt genom att klicka på KÖP knappen.
Om du vill betala med faktura, maila mig din bokning på info@visitkalmaroland.com.

Grupper & Företag
Om ni är en grupp kan ni boka egen dag och egen guide enligt överenskommelse. Minidebitering 3 950 kronor inklusive moms (10 deltagare).

OBS!  Vi säljer presentkort – våra populära presentkort är omtyckta födelsedagspresenter och julklappar för dig som vill vara ute i god tid.

 

 

 

 


Det finns ingenting att boka för tillfället.